Henk en Adinda Groenhuis foto voor Over Ons Pagina vierkant Alex effect plus filter

Wie zijn Wij?

Wij zijn Henk en Adinda, vader en dochter. Onze achternaam is Groenhuis.

Henk is naast vader, ook broer, vriend, schoonvader, stiefopa, nog wat rollen, maar vooral kunstenaar: beeldhouwer, keramist en kunstschilder.

Adinda is behalve dochter, de andere helft van Huib, stiefmoeder van Siwa, vriendin, nog wat rollen, logopedist en kunstbemiddelaar.

Beiden zijn alchemist.

Henk en Adinda zijn samen

Din’s Art

Adinda kreeg toestemming van haar vader om een aantal van zijn kunstwerken te transformeren tot evenzo prachtige afgeleiden. Deze zijn te koop.

Na het overlijden van moeder Yvonne (∞ 4 november 2015) werd Adinda zich meer bewust dat het in het leven gaat om hoe je je verhoudt, om relaties. Voor haar is het belangrijk om dienstbaar te kunnen zijn. Vanuit autonomie, in liefde en verbondenheid.

Om met vader Henk de band na het overlijden van moeder Yvonne aan te halen, heeft Adinda Henk geïnterviewd. Deze manier van communiceren heeft gezorgd voor een alternatieve aanvliegroute tot zijn ziel. Na vele uren audio-opname, de microfoon stond al uit, stelde Henk haar plots de volgende vraag: “Kunnen we het de volgende keer over faalangst hebben?” Zo, die vraag kwam binnen! En of Adinda daarvan zelf ook last heeft, of heeft gehad? Het antwoord is ja.

De demonen faalangst en hoogmoed zijn krachtige (zware) energieën die bij Adinda veel en vaak hebben gezorgd voor verlamming, blokkeren en niet durven ondernemen. Zij is deze schaduwkanten gaan bekijken en ze nectar gaan voeden - Lama Tsultrim Allione. Deze twee ogenschijnlijke vijanden zijn nu tot bondgenoten gemaakt. Adinda bewandelt nu meer en meer de weg van het midden, die van het voorbeeldige - Aristoteles.

De tijd is gekomen om het licht te laten schijnen. De zonnige zijde van de straat! Met trots en dankbaarheid presenteert Din's Art aan u bezielde Groenhuis creaties. Mooi om deze met u te mogen delen. Geïnspireerde en inspirerende kunst. Met een adem, met een eigen bewustzijn. Wat Henk en Adinda betreft: de definitie van kunst!

This post is also available in: Engels